Kink FM programma X-Rated maakt doorstart


16 jaar lang is X-Rated een vaste waarde bij Kink FM geweest. Zondag 25 september was X-Rated voor het laatst te horen via Kink FM. Maar X-Rated gaat door. Liefhebbers van het programma kunnen presentator Bob Rusche vanaf donderdag 6 oktober om 22.00 uur met zijn programma horen op de Concertzender.

Het radioprogramma voor liefhebbers van experimenteel, neo-folk, industrial, ambient en electronics maakt al sinds de start van Kink FM onderdeel uit van de programmering.

Arjen Grolleman bedacht X-Rated
In 1995 zette Arjen Grolleman X-Rated op. Hij was ook de presentator van het programma. Bob Rusche is later samen met Arjen dit programma gaan samenstellen en presenteren. Nadat Arjen in 2010 overleed, bleef Bob het programma presenteren en produceren.

"Programmering Concertzender gedurfd"
Bob Rusche: "Het is spijtig dat er een einde komt aan Kink FM. Dat ik X-Rated kan blijven uitzenden via de Concertzender is een zeer goede zaak voor deze muziek in het algemeen. De Concertzender is met haar gevarieerde en gedurfde programmering de juiste plek voor een doorstart van een programma als X-Rated." [RadioWereld.NL]