Results 1 to 2 of 2

Thread: Steve Jobs overleden

 1. #1
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Post Steve Jobs overleden

  Steve Jobs overleden  De topman van Apple is vannacht overleden. Het nieuws werd rond half twee vannacht (Nederlandse tijd bekend gemaakt. Steve Jobs is 56 jaar geworden.

  Steve Jobs kampte al langer met zijn gezondheid. Hij had in augustus al zijn functie van ceo van Apple neergelegd vanwege zijn gezondheid. Deze week nam zijn opvolger Tim Cook al de honeurs waar bij de aankondiging van de 'nieuwe' iPhone, de 4S.

  Het uitgegeven bericht van Apple:
  We are deeply saddened to announce that Steve Jobs passed away today. Steve's brilliance, passion and energy were the source of countless innovations that enrich and improve all of our lives. The world is immeasurably better because of Steve. His greatest love was for his wife, Laurene, and his family. Our hearts go out to them and to all who were touched by his extraordinary gifts.

  Apple heeft vannacht verder de landingspagina over Steve Jobs op de bedrijfssite veranderd. Het bedrijf roept op om gedachten aan Jobs in te sturen: If you would like to share your thoughts, memories, and condolences, please email rememberingsteve@apple.com.

  Al langere tijd ziek
  De visionaire leider van Apple kampte al enige tijd met een zware ziekte. Zijn opvolger Cook nam de dagelijkse gang van zaken al langer tijdelijk waar voordat Jobs in augustus terugtrad als ceo. Jobs verscheen dit jaar alleen nog maar bij grote evenementen van het bedrijf.

  In de afgelopen tien jaar is hij al enkele keren (in 2004, 2008 en begin dit jaar) op ziekteverlof geweest, waarbij hij lang geleden ook is geopereerd. In augustus schreef hij zelf dat hij niet meer kan voldoen aan zijn verplichtingen en de verwachtingen als Apple's ceo. "Helaas, die dag is nu gekomen."

  Bill Gates, voormalig voorman van Microsoft en eeuwige rivaal van Jobs, reageerde snel, mede namens zijn vrouw Melinda: I'm truly saddened to learn of Steve Jobs' death. Melinda and I extend our sincere condolences to his family and friends, and to everyone Steve has touched through his work.

 2. #2
  Administrator tokoroko's Avatar
  Join Date
  12-03-2009
  Location
  ucassupport.nl
  Posts
  53,621
  Uploads
  139

  Re: Steve Jobs overleden

  Steve Jobs is gisteravond op 56-jarige leeftijd overleden, een dag na de presentatie van de iPhone 4S. Zijn familie laat weten dat hij vreedzaam is heengegaan.  Steve Jobs was al geruime tijd ziek. Hij stond als medeoprichter van Apple aan de wieg van veel succesvolle producten die volgens velen de wereld hebben veranderd. We noemen de Macintosh computers, de iMac, de iPod, iPhone en iPad.

  Steve Jobs trad af als CEO van Apple in augustus en droeg het stokje over aan Tim Cook die op 4 oktober de iPhone 4S presenteerde. Op internet zijn verschillende quotes te vinden van mensen die met Steve Jobs te maken hebben gehad.  Microsoft

  Bill Gates laat weten dat er maar zelden iemand is die zo’n impact heeft als Steve Jobs dat nog generaties lang door zal klinken. Hij zegt dat het een enorme eer is geweest om met hem te werken en dat hij Steve Jobs ontzettend zal missen.  Google

  Larry Page laat weten heel erg bedroefd te zijn over het nieuws. Hij was een groot man die enorme prestaties heeft neergezet. Hij zei in een paar woorden wat je eigenlijk had moeten bedenken voordat je het dacht. De focus van Jobs op de gebruiksvriendelijkheid is altijd een bron van inspiratie geweest voor Page. Hij herinnert Jobs als iemand die erg aardig was en hem hielp met adviezen toen hij CEO van Google werd.  Facebook

  Mark Zuckerberg: ‘Steve, bedankt dat je een mentor en een vriend was. Bedankt dat je laat zien dat wat je maakt de wereld kan veranderen. Ik zal je missen.’  Nokia

  Stephen Elop: "De wereld heeft een ware visionair verloren."  Samsung

  Hoewel Samsung in een patentenoorlog is verwikkeld met Apple, laat het Koreaanse bedrijf weten dat Steve Jobs een creatieve ‘innovatieve geest’ en dat Jobs vele revolutionaire veranderingen heeft doorgevoerd in de it-wereld.  Op de website van Apple staat een in memoriam.

  http://www.apple.com/stevejobs/

Similar Threads

 1. Steve Jobs to unveil iCloud service with movies
  By OnePiece in forum Daily Satellite TV News
  Replies: 0
  Last Post: 03-06-2011, 11:07:49
 2. Steve Ballmer kondigt Windows 8 aan
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 24-05-2011, 17:10:58
 3. Uitvinder van de autocue overleden
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 27-04-2011, 15:16:01
 4. Dennis Hopper overleden
  By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
  Replies: 0
  Last Post: 29-05-2010, 22:47:32

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •