Nickelodeon en MTV vanaf 4 oktober in 24 uurskanalen in BelgiŽMTV, Nickelodeon, Nick Jr. en TMF zijn met ingang van deze week allemaal 24 uur per dagte bekijken zijn via verschillende analoge en digitale platformen in Vlaanderen en Brussel.


VIMN (Viacom International Media Networks) creŽert op deze manier een breder aanbod dat nog nauwer aansluit bij de noden van de kinderen- en jongerendoelgroep. Nickelodeon is vanaf 4 oktober 24/24 analoog te bekijken (Telenet) ťn via het digitale basisaanbod van Belgacom (kanaal 134) en Telenet (kanaal 31). Nick Jr. is te bekijken via het digitale basisaanbod van Telenet (kanaal 32) en het digitale kids-betaalpakket van Belgacom. Het educatieve peuteren kleuterkanaal Nick Jr. zal vanaf 4 oktober beschikbaar zijn binnen het digitale basispakket van Telenet en het kids-betaalpakket van Belgacom.

Jongerenzender MTV evolueert van het huidige beperkte uitzendschema (20u00 Ė 05u00) naar een volwaardig 24-uurs kanaal binnen het digitale basisaanbod van zowel Telenet als Belgacom. Een verregaande digitale penetratie in Vlaanderen biedt de mogelijkheid hiertoe. MTV is vanaf 4 oktober 24/24 te bekijken binnen het digitale basisaanbod van Telenet (kanaal 35) en Belgacom (kanaal 162 Ė in Brussel 189). De wijzigingen gelden niet voor het satellietpakket TV Vlaanderen waar Nickelodeon en MTV al 24 uur per dag beschikbaar waren, maar TMF en een 24 uurs versie van Nick Jr. niet in het pakket zetten.

Muziek- en jongerenzender TMF is en blijft 24/24 analoog en digitaal beschikbaar, Met een vernieuwde identiteit waarbij een breed kwalitatief muziekaanbod en dialoog met de kijker centraal staan, groeit TMF uit tot een interactief communicatieplatform voor de jongerendoelgroep. TMF speelt hiermee in op de behoefte van jongeren om op een snelle en interactieve manier met elkaar te kunnen communiceren. TMF is vanaf 4 oktober 24/24 analoog te bekijken en via het digitale basisaanbod van Belgacom (kanaal 160) en Telenet (kanaal 36).