Nederland - MoldaviŽ vrijdag live bij Veronica

Veronica brengt vrijdag live de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en MoldaviŽ. Een belangrijke wedstrijd, omdat Oranje zich kan verzekeren van de eerste plaats in de poule. Als het team van bondscoach Bert van Marwijk erin slaagt om te winnen van de MoldaviŽrs dan is Oranje groepshoofd op het EK in 2012.

Presentator Jan Joost van Gangelen ontvangt Marco van Basten en Ruud Gullit in de studio, waarmee hij de wedstrijd bespreekt. Hans Kraay jr. interviewt de Oranje-spelers langs de lijn. Nederland - MoldaviŽ is vrijdag vanaf 19.30 uur live te zien bij Veronica.

De Dag voor Oranje
Op donderdag 4 oktober is De Dag voor Oranje te zien bij Veronica waarin de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en MoldaviŽ centraal staat. Johnny de Mol vangt de spelers op bij hun aankomst bij Huis ter Duin en spreekt onder andere met Dirk Kuyt.

Daarnaast gaat hij op zoek naar Royston Drenthe in Liverpool en interviewt hij de EK-held uit í88 Hans van Breukelen. Hans Kraay jr. spreekt met Rafael van der Vaart en Robin van Persie over het blessureleed bij Oranje. Ook heeft hij een interview met bondscoach Bert van Marwijk over de aankomende wedstrijd. De Dag voor Oranje is morgen om 22.35 uur te zien bij Veronica. [RadioWereld.NL]