BNN zoekt nieuw radio en tv talent


Enthousiaste radio- en tv-talenten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor BNN University, het opleidingstraject van BNN. De feuten, zoals BNN ze noemt, hoeven niet per se kennis van zaken te hebben. Vanaf 2012 is er voor het eerst een winter- en een zomerlichting. Aanmelden voor de januari-klas kan tot 3 november op bnnuniversity.bnn.nl.

De fijne kneepjes van het vak leren ze door workshops van professionals van binnen en buiten BNN en door meteen mee te werken aan de verschillende BNN-programma's, zowel voor als achter de schermen.

Filemon Wesselink en Dennis Storm studeerden in het verleden ook al beide af aan BNN University en werken nu als presentator voor verschillende BNN programma’s. Maar ook achter de schermen zijn diverse oud-studenten te vinden.

Patrick Lodiers: "BNN University geeft je de kans. Maar kansen moet je ook willen zien en durven grijpen. De gene die dat doen zijn de echte talenten! En die zijn bijzonder welkom."

Vanaf januari start er ieder half jaar (januari en juli) een nieuwe lichting Juniors aan de BNN University. Na het eerste half jaar stromen de beste studenten door als Senior. Zij krijgen de kans om zich een half jaar langer verder te ontwikkelen. [RadioWereld.NL]