Results 1 to 3 of 3

Thread: How to flash AzBox Me with Enigma 2 over Web interface

  1. #1
    VIP Member
    Join Date
    12-02-2011
    Location
    «•»Albania«•»
    Posts
    4,395
    Uploads
    3,139

    How to flash AzBox Me with Enigma 2 over Web interface

    How to flash AzBox Me with Enigma 2 over Web interface


    This tutorial, which consist from screenshots will explain You how to flash Your AzBox Me with Enigma 2 or Neutrino HD image.


    As far as we noticed, new AzBox bootloader allow You to install three (3) different Neutrino HD or Enigma 2 Images, so at boot it ask You which image You want to boot. In my case I am running official Neutrino HD on Boot 0, Enigma 2 v1.0 on Boot 1 and Enigma 2 TEST release on Boot 2.


    So each time when receiver boot i can press on RCU button 1 or 2, or if i dont press anything receiver will by default boot to Neutrino HD which is installed on Boot 0.


    1. Turn ON receiver by switching ON on the back panel and by pressing power button on RCU or Front panel and press VOL+, untill it show You on VFD that You are in rescue mode, where You will see also IP address of Your receiver.


    2. Enter IP address which is shown on VFD to Your Web browser, and press enter.


    3. Now on Your screen You will have this:


    4. After You have selected on which position You want to install Your Enigma2 or Neutrino HD image, than You will have this screen, on which You have to click on Browse button and to navigate where Your Enigma 2 flash file is located, and after you choose it click on Upload!:





    5. After upload process is done (20-30 seconds), You will have this screen, on which You should press button Flash, and also if You want You can check checkbox Reboot, that Your receiver reboot after flashing process is done, or You can reboot it manually.





    6. After flashing process is done (arround 40 seconds), You will get this final screen, so if You didnt check checkbox to Reboot after flashing is done, You can do it manually or You can simpy click on link to go back on main page from where You can do other operations.





    Thx Roger Rabbit

  2. #2

    Re: How to flash AzBox Me with Enigma 2 over Web interface

    Hi,
    I tryied to flash but now my Azbox HD Premium + just says booting all the time, can anyone tell me what to do; please HEEELP. ;0))

  3. #3
    New Member
    Join Date
    06-07-2009
    Location
    espana
    Posts
    9
    Uploads
    0

    Re: How to flash AzBox Me with Enigma 2 over Web interface

    hi nothing like that happens with me i have an az premium plus hd box
    i thought i had put enigma2 in but unsure i followed enigma guide and it did everything it showed , now when i switch on box it comes up with booting,checking,starting,loading, mount SMB done then on to tv channel is something not right
    please

Similar Threads

  1. Web Interface (for AzBox HD)
    By sami.sami in forum AZBox Software and Tools
    Replies: 19
    Last Post: 17-09-2015, 15:02:12
  2. azbox enigma 2
    By dmtrpapa in forum AZBox
    Replies: 1
    Last Post: 22-07-2011, 15:31:42
  3. Drivers For Azbox HD Enigma 2
    By aguda in forum AZBox Software and Tools
    Replies: 0
    Last Post: 29-01-2011, 19:41:33
  4. Drivers For Azbox HD Enigma 2
    By aguda in forum AZBox Software and Tools
    Replies: 1
    Last Post: 16-01-2011, 13:37:25
  5. Enigma 2 for Azbox HD
    By aguda in forum AZBox Images
    Replies: 5
    Last Post: 02-11-2010, 02:54:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •