Eredivisie Live 10 dagen lang gratis voor digitale kijker

Het hoofdkanaal van de betaalzender Eredivisie Live is binnenkort 10 dagen lang voor elke digitale kijker bij Ziggo en Kabel Veendam beschikbaar. Waarschijnlijk sluiten andere televisieaanbieders zich hierbij aan.

De Nationale Eredivisie Live 10-daagse start op 14 oktober en duurt tot en met 23 oktober. In ieder geval Ziggo en Kabel Veendam hebben aangekondigd met deze Eredivisie Live actie mee te doen. De verwachting is dat in de komende dagen andere televisieaanbieders eveneens zullen aankondigen zich hierbij aan te sluiten. Op de laatste kijkdag van deze voetbaltiendaagse wordt de Nederlandse voetbalklassieker Ajax Feyenoord in de Amsterdam ArenA gespeeld. Deze is dus ook door de digitale kijker via Eredivisie Live te zien.

Tijdens de Nationale Eredivisie Live 10-daagse wordt het hoofdkanaal van Eredivisie Live voor alle digitale abonnees gratis opengezet. Hierdoor kan de digitale kijker op makkelijke en vrijblijvende wijze met het betaalkanaal Eredivisie Live kennis maken. Naast diverse live voetbalwedstrijden uit de Eredivisie kan men ook Eredivisie voetbalclubs volgen in de programmaserie Club TV.

Hieronder een overzicht van de voetbalwedstrijden die de digitale kijker tijdens de Nationale Eredivisie Live 10-daagse live kan volgen:

Zaterdag 15 oktober: Ajax AZ (18.45 uur) en PSV FC Utrecht (20.45 uur)

Zondag 16 oktober: NEC Vitesse (12.30 uur), Feyenoord VVV (14.30 uur) en NAC Excelsior (16.30 uur)

Vrijdag 21 oktober: De Graafschap NAC (20.00 uur)

Zaterdag 22 oktober: VVV RKC Waalwijk (18.45 uur) en FC Utrecht Heerenveen (20.45 uur)

Zondag 23 oktober: Ajax Feyenoord (12.30 uur), FC Groningen FC Twente (14.30 uur) en Vitesse PSV (16.30 uur)