Nu al tweede seizoen Ushi & The Family op komst

Hoewel Wendy van Dijk zaterdagavond pas het eerste seizoen van Ushi & The Family aftrapt, is nu al duidelijk dat er een tweede serie afleveringen komt. Dat vertelt de presentatrice in Televizier. Van Dijk wilde zo veel mogelijk verborgen camera-grappen opnemen, voordat het niet meer kon. “Tijdens de opnames kwamen we er achter dat dit concept zó sterk is, dat het zonde zou zijn om het bij één reeks te laten. Daarom hebben we meteen genoeg opnames gemaakt voor twee seizoenen.“

In Ushi & The Family kruipt Van Dijk in de huid van drie nieuwe typetjes, die in allerlei programma’s van tv-collega’s opduiken. “Alle BN’ers hadden een paar dagen nodig om het te verwerken. Een programmamaker vertrouwt blind op zijn team. Als dan blijtk dat iedereen in het complot zit, staat je wereld op z’n kop.”

De première-aflevering laat zien hoe Van Dijk genadeloos haar vaste collega Martijn Krabbé in de maling neemt. “Martijn Krabbé, en ook Nicolette van Dam, begonnen zelfs te huilen van de schrik en alle emoties. Dat geeft ook de kracht van de formule aan. Ik ben er zo apetrots op dat ons dit gelukt is.”

Ushi & The Family is om 20.00 uur te zien op RTL 4.