Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

  1. #1
    Moderator sihenm's Avatar
    Join Date
    07-11-2010
    Posts
    500
    Uploads
    574

    MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

    NEW MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT w3 + THOR
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    New Member
    Join Date
    20-09-2011
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

    dıd anybody try w3 softwıre???ıs ıst workın???

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    07-02-2011
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

    Quote Originally Posted by ayfly View Post
    dıd anybody try w3 softwıre?

    ıs ıst workıng

    Hello

    What is the data frequency on Eutelsat W3A

    Do you know.

  4. #4
    New Member olasehinde's Avatar
    Join Date
    20-07-2010
    Location
    Nigeria
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Re: MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

    pls i have microbox orignal pls what's the diffrent between it and mbox1

  5. #5
    Moderator sihenm's Avatar
    Join Date
    07-11-2010
    Posts
    500
    Uploads
    574

    Re: MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

    Quote Originally Posted by olasehinde View Post
    pls i have microbox orignal pls what's the diffrent between it and mbox1
    There is no difference ,But microbox1 orignal the Best

  6. #6
    New Member
    Join Date
    30-08-2010
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

    Is it working on w3? , where is the loader ?

  7. #7
    New Member olasehinde's Avatar
    Join Date
    20-07-2010
    Location
    Nigeria
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Re: MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

    @sihenm pls mine did't have any number just only mbox orignal can i get new software for it

  8. #8

    Re: MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

    Avatar to go

  9. #9

    Re: MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

    Quote Originally Posted by kopernig View Post
    Hello

    What is the data frequency on Eutelsat W3A

    Do you know.
    if you mean the frequency for tracking w3 use 12728 v 30000

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    07-02-2011
    Posts
    21
    Uploads
    0

    Re: MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR

    Quote Originally Posted by topeantony View Post
    if you mean the frequency for tracking w3 use 12728 v 30000

    Thank you

    but W3 Africa beam

    that cat will not jump

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Can two recievers work with one microbox?
    By sanisani in forum Microbox Information and Tutorials
    Replies: 7
    Last Post: 20-02-2012, 23:48:09
  2. Update Microbox I & II work on Eutelsat W3 server c1
    By Abu Siradj in forum Microbox Firmware
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2011, 15:17:44
  3. Replies: 2
    Last Post: 20-08-2011, 13:51:06
  4. New New MICROBOX.II_V2.28 Work on sat w3a Upt
    By hes@m in forum Microbox Firmware
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2011, 16:47:56
  5. New New- microbox ii-2.26 on sat w3a and 1W Thor updt 10-6-2011
    By messaid saadane in forum Microbox Firmware
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2011, 17:33:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •