Page 1 of 9 1236 ... LastLast
Results 1 to 10 of 86

Thread: Avatar 2 Dongle New software

  1. #1
    New Member
    Join Date
    14-10-2011
    Location
    Akim Oda
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Avatar 2 Dongle New software

    Avatar 2 Dongle.rarhi, Please get attach to this new software and enjAvatar 2 Dongle.raroy your dongle machine

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    01-10-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: Avatar 2 Dongle New software

    hi, bought avatar 2, but i don'nt know how to intall it. will u mine helping me out? second question does the dongle still working? thanks a lot.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    06-09-2011
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Avatar 2 Dongle New software

    avatar installation is like other dongle 1 get 90cm dish track to W3 at 7decree east if use h to track u need to change ur LNB to v by turning it up or donw right or feft

  4. #4
    New Member
    Join Date
    17-10-2011
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: Avatar 2 Dongle New software

    pls, i need new avatar2 software to watch dstv in west africa. thanks for the help

  5. #5
    New Member
    Join Date
    08-10-2011
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: Avatar 2 Dongle New software

    pls guy is there a new box (avatar) out,because i have tired of this avatar2 or is there any body like to sell mbox i want to buy. thanks

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    01-10-2008
    Posts
    13
    Uploads
    0

    Re: Avatar 2 Dongle New software

    thanks, but my second question is not answered (DOES AVATAR 2 STILL WORKING?)

  7. #7
    New Member
    Join Date
    14-06-2011
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: Avatar 2 Dongle New software

    what is showing using this software...

  8. #8

    Re: Avatar 2 Dongle New software

    I want know what is the latest on avatar2

  9. #9

    Re: Avatar 2 Dongle New software

    Yeah avatar is still working.

  10. #10

    Re: Avatar 2 Dongle New software

    my avatar2 only work with AljazerraSports channel. pls is this the same for everybody in the house. my dstv, hi tv, mytv & canal now display "scramble channels". pls i need a reply. thanks

Page 1 of 9 1236 ... LastLast

Similar Threads

  1. New Avatar Dongle new sotftware
    By OnePiece in forum Avatar
    Replies: 140
    Last Post: 04-06-2013, 08:48:01
  2. Micro Box Dongle new software
    By scrombi in forum Microbox Firmware
    Replies: 5
    Last Post: 05-07-2010, 12:52:09
  3. Micro box Dongle new software
    By scrombi in forum General Discussions: Satellite Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 30-04-2010, 18:28:36
  4. Starsat & Dongle Software
    By RAYMAN1366 in forum Starsat
    Replies: 2
    Last Post: 21-01-2009, 18:53:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •