Paul de Leeuw weer terug zaterdagavond

Paul de Leeuw komt terug op de zaterdagavond op Nederland 1 met een nieuw amusementsprogramma: Pau!l. Zaterdag 22 oktober, de avond na de uitreiking van de Televizier-Ring, ontvangt Paul Mies Bouwman. Mies won in haar leven drie Televizier-Ringen. Ook Frans Bauer en staatssecretaris van EZ Henk Bleker is te gast.

Daarnaast is er de satirische ‘Nieuwsquiz’ met de cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe. Ook wordt er een publieksspel gespeeld, waarbij de Vara een ludiek geldbedrag teruggeeft aan de belastingbetaler in de zaal. En Bob en Annie zijn terug. Ditmaal als Henk en Ingrid.

In de wekelijkse finale zal een door de kijker bedacht idee voor een tv-programma in de studio tot leven worden gebracht. Met deze week: Britt Dekker, Koos Alberts en Nelli Cooman.

Paul de Leeuw: "Toen ik met het team zat te brainstormen werd steeds duidelijker dat we een zaterdagavondprogramma willen maken met voor ieder wat wils. Scherp, pittig, met amusement voor jong en oud. En dat schurende onderwerpen niet schuwt. Ik heb in ieder geval weer heel veel zin om als vanouds alles uit de kast te trekken." [RadioWereld.NL]