Results 1 to 4 of 4

Thread: Next 2000 lere DT eklenemiyor neden?

  1. #1

    Question Next 2000 lere DT eklenemiyor neden?

    Next 2000 lere DT eklenemiyor . İdentini girmeye çalıştığımda " Not Save Data " yazısı çıkıyor. 610a yazılımını yükledim. Ne yapacağız???

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    29-04-2005
    Posts
    16
    Uploads
    0

    Re: Next 2000 lere DT eklenemiyor neden?

    Softcam key le denendımı acaba?

  3. #3

    Re: Next 2000 lere DT eklenemiyor neden?

    Denedim bir işe yaramıyor.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    19-07-2006
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: Next 2000 lere DT eklenemiyor neden?

    Quote Originally Posted by Vatron View Post
    Denedim bir işe yaramıyor.
    malesef dostum next te hiçbir zaman dt olmıyacak.

    yeni çıkardıkları paylaşımlı cihazlarında bile dt nin açılmaması için kendi serverlerini kullandırıyorlar.

Similar Threads

  1. New Bazi paketler neden kapaniyor
    By samkart in forum Turkish / Türkçe
    Replies: 5
    Last Post: 13-11-2009, 23:32:30
  2. Nextte neden bazı hd kanallar göstermiyor
    By aktif99 in forum Turkish / Türkçe
    Replies: 15
    Last Post: 12-08-2009, 02:00:45
  3. help Next YE 2000 plus
    By bene2012 in forum Turkish / Türkçe
    Replies: 0
    Last Post: 02-11-2005, 19:40:15
  4. help Next YE 2000
    By bene2012 in forum French / Français
    Replies: 0
    Last Post: 02-11-2005, 19:17:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •