Results 1 to 6 of 6

Thread: Help...

  1. #1
    New Member
    Join Date
    04-06-2006
    Posts
    4
    Uploads
    0

    Unhappy Help...

    Hi...
    I'm currently using s2emu (v1.26) with prog dvb, from a month ago it seems not to work correctly.The channels I used it for are (M6 music,MTV,SP...) so it works for a very short time (5 min) then it stops!
    Files in ProgDVB\Plugins:S2emu.dll , Rom102.bin , SoftCam.key , S2emu.ini
    So PLEAS HELP ME: What I have to do? Is there other decryption plugins,bvb viewers,...?
    (P.S:for MR-Keys package what key to use with s2emu?)


  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    05-11-2005
    Posts
    243
    Uploads
    6

    Re: Help...

    you have to use vplug or AESauto with s2emu ...

    because allways change

  3. #3
    New Member
    Join Date
    08-06-2006
    Posts
    8
    Uploads
    0

    Re: Help...

    which sat provider are using trying to get. If it's NA providers such as Dishnet or Bell Expressvu, you will have to wait for a new fix to come out. The only fix for these providers is the latest ROM102 card fix

  4. #4
    New Member
    Join Date
    03-06-2006
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: Help...

    I have a skystar 2 and prodvb but the only packets i see are ABSAT, Eurosport, TPS, and MULTIVISION.
    Is there a way to see TAQUILLA, SKy italia or any other packet?
    In the softcam files that come out it has keys for D+ and other packets but they don't seem to work. It's only me or is it natural?

  5. #5
    Senior Member Multipass's Avatar
    Join Date
    23-04-2006
    Posts
    197
    Uploads
    21

    Re: Help...

    Quote Originally Posted by Drglord View Post
    I have a skystar 2 and prodvb but the only packets i see are ABSAT, Eurosport, TPS, and MULTIVISION.
    Is there a way to see TAQUILLA, SKy italia or any other packet?
    In the softcam files that come out it has keys for D+ and other packets but they don't seem to work. It's only me or is it natural?

    D+ is still dead for the moment... keys who are coming in softcam are old ones or fakes..

    Sky is using the Videoguard encoding system who is not open for the moment..

    There's some other channels who were open like "premiere"... German packet.. but they 're actually down...

  6. #6
    New Member
    Join Date
    03-06-2006
    Posts
    6
    Uploads
    0

    Re: Help...

    So so far only TPS is up? With softcams that is.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •