Bijna miljoen kijkers voor Martijn KrabbéDe kijkcijfers van dinsdag 25 oktober 2011 (SKO)

Krabbé staat op straat (RTL4, 20:31) – Martijn Krabbé is dinsdag onder de één miljoen kijkers gebleven met zijn nieuwe woonprogramma Krabbé staat op straat. De tv-show scoorde met 945.000 kijkers (madl: 14.0%) onder het gemiddeld aantal kijkers van RTL 4. Krabbé staat op straat was het dertiende meest bekeken programma van de avond. Op hetzelfde moment wist alleen Opgelicht van Antoinette Hertsenberg meer kijkers te boeien. Daar keken 1,7 miljoen mensen naar.

Opgelicht is daarmee met groot succes teruggekeerd op de dinsdagavond. Het programma verhuisde aan het begin van dit seizoen naar de vrijdagavond, maar had last van de zware concurrentie met The Voice of Holland en kwam niet eens meer boven de één miljoen kijkers uit.

Cash op zolder (AVRO, Ned2, 20:27) – Presentator Art Rooijakkers verscheen dinsdag op de buis met de laatste aflevering van zijn programma Cash op zolder. Samen met taxateur Frederik Barveldt ontdekte Rooijakkers in het slot onverwachte schatten in het huis van piloot Joris en zijn moeder. De grote wens van Joris is om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. En dat leidde tot groot enthousiasme van Pieter van den Hoogenband, ambassadeur voor Stichting Metakids. Cash op zolder trok dinsdag 481.000 kijkers (madl: 7.2%).

Desperate Housewives (NET5, 20:30) – Slechts een paar weken na de start in Amerika, kunnen nu ook de Nederlandse kijkers naar het allerlaatste seizoen van Desperate Housewives ooit kijken. Het achtste en tevens laatste seizoen ging in première met 196.000 kijkers (madl: 2.9%), iets boven het lage zendergemiddelde van Net5. Direct na Desperate Housewives ging het helemaal mis met nieuwe afleveringen van Cougar Town. Daar keken een dramatische 88.000 kijkers naar.