Romeo terug op Z100 New York CityNa ruim 2,5 jaar afwezigheid is Tim ‘Romeo’ Herbster weer te horen op de hitzender Z100 (WHTZ) in New York City. Sinds afgelopen weekend is hij elke zaterdagavond met ‘Saturday Night Online Live’ te horen op het station. Deze show is overigens ook op 50 andere radiostations te horen.

Zeven jaar lang was Romeo (foto) dagelijks in de avond te horen op Z100. Tevens war hij verantwoordelijk voor de muziek die op de hitzender gedraaid werd. In februari 2009 besloot de deejay echter op te stappen. Na een korte periode bij het internetproject Goom Radio, ging Romeo in 2010 aan de slag bij Q102 (WIOQ) in Philadelphia waar hij de dagelijkse middagshow presenteert.

Vorig jaar startte Romeo ook met de syndicated show Saturday Night Online Live. Hierin ontvangt de deejay wekelijks bekende artiesten in de studio voor een interview en een live optreden. Afgelopen zaterdag waren dit niemand minder dan Kelly Clarkson, Rihanna, Bruno Mars en Coldplay. Komend weekend komen Maroon 5, Taylor Swift en The Fray langs.

Saturday Night Online Live was al op een vijftigtal radiostations te horen, waaronder Q102, Hot 107.1 (KDHT) in Denver, Z104.3 (WZFT) in Baltimore, 97.1 (K)ZHT in Salt Lake City en XL 106 7 (WXXL) in Orlando. Sinds afgelopen week is de show ook op Z100 te horen, waardoor Romeo na 2,5 jaar terugkeert op het station. Saturday Night Online wordt elke zaterdagavond tussen 19 uur en middernacht uitgezonden.

Naast Romeo keert ook Chris Sullivan, beter bekend als DJ Spinbad, terug op Z100. Spinbad was enige tijd vaste huis-DJ van de hitzender en was dagelijks om 19 uur en middernacht met een mix te horen. Enige tijd geleden werd hij echter wegens bezuinigingen ontslagen. Nu is Spinbad vaste gast in Saturday Night Online Live, waar hij om 19, 21 en 23 uur de hits aan elkaar mixt. [RS/RadioWereld.NL]