Joop van den Ende en John de Mol in eerste TV Show

De eerste aflevering van de TROS TV Show zal geheel draaien om de media-iconen John de Mol en Joop van den Ende. Ivo Niehe interviewt hen uitgebreid in de uitzending van zondagavond. Praktisch op hetzelfde moment beleefden zij eerder dit jaar hun grote Amerikaanse doorbraak.

De Mol had recent een grote doorbraak in Los Angeles met The Voice of America en Van den Ende met zijn eerste Broadway-musicalhit Sister Act . Zoals zij zelf zeggen: "Twee Nederlandse straatjongens veroveren Amerika". Thuis bij Joop van den Ende vertellen ze Ivo Niehe over de verklaring van hun internationale succes, hun drijfveren en over hoe hun omgeving meeleeft.

Zo zegt De Mol het ongelooflijk aandoenlijk te vinden om mee te maken hoe betrokken zijn ouders zijn en geeft Van den Ende aan nooit meer de armoede mee te willen maken die hij kent uit zijn jeugd. De heren vertellen over hoe ze beiden bijna failliet waren, over de beslissing om samen zaken te doen en hun niet verminderde woede over de ondergang van TV 10 en Sport 7 . Tenslotte vertellen zij over hoe hun kinderen een geheel eigen weg hebben gevonden.

In de uitzending van de TROS TV SHOW komen verder belangrijke Amerikanen aan het woord. Met verder bijdragen van onder anderen Christina Aguilera, Linda de Mol en André van Duin. De uitzending van de TV Show is te zien zondagavond om 21.20 uur op Nederland 1.