RTL Boulevard-redactie blundert bij André van Duin


De redactie van RTL Boulevard werkt hard, maar begaat soms ook wel eens een misser. Dat zegt presentator Albert Verlinde in TROS Kompas. Recentelijk haalde een redacteur André van Duin en André Rieu door elkaar. “Laatst belde ik de redactie met twee nieuwtjes: André van Duin wordt panellid van Wie van de 3 en André Rieu had voor het eerst de eerste plek behaald in de Engelse Dvd Top 50. Met twee dezelfde voornamen ging het mis“, vertelt de showbizzdeskundige.

De redacteur dacht dat Van Duin op de eerste plaats stond in de Britse toplijst. “Een redacteur belde André van Duin en feliciteerde hem met de eerste plaats in Engeland, maar die had geen idee natuurlijk. Hij zal zich zelfs afgevraagd hebben waar deze onzin vandaan kwam. Gelukkig is André Rieu niet meer gebeld over Wie van de 3, want die zou ook gedacht hebben dat hij in het ootje werd genomen door Bananasplit.”

Al snel kwam Verlinde als reddende engel binnen op de redactie van Boulevard. “Ik kwam net op tijd op de redactie om de fouten te herstellen. Als we nu voortaan een bericht bij Van Duin checken, kijken we eerst of we het niet per ongeluk hebben over die and’re André!“, grapt hij.