Angela Groothuizen weer even terug bij de Avro


Na het succes van vorig jaar, met een recordaantal van ruim 50.000 donateurs, zendt de Avro voor de tweede keer 'Sta op tegen kanker' uit. In deze live uitzending op 16 november, gepresenteerd door Angela Groothuizen en Art Rooijkakkers, vertellen kankerpatiënten en artsen over het belang van wetenschappelijk onderzoek.

‘’Bij het Tv-programma Sta op tegen kanker was ik vorig jaar natuurlijk ook betrokken, dus toen de Avro me belde, om samen met Art de liveshow te presenteren, was ik meteen enthousiast." aldus Angela "De combinatie: weer op de Avro, samen met Art, en dan voor het KWF, dat kon ik natuurlijk niet weigeren’’.

Art Rooijakkers: ‘’Ik vind het een eer dat de Avro me vroeg. Ook spannend! Ik sta helemaal achter het doel, en draag KWF Kankerbestrijding een warm hart toe. Toen ik hoorde dat ik het Tv-programma samen met Angela kon presenteren, was ik helemaal enthousiast. Daar verheug ik mij enorm op’’.

Verder worden ook Art en Angela bijgestaan door tal van artiesten die hun steun in de strijd tegen kanker tonen: Jan Kooijman, Lauren Verster, Ruth Jacott, Guus Meeuwis, Melody Klaver, Jennifer Hoffman, Anna Drijver, Levi van Kempen, Epke Zonderland, Dennis van der Geest, Boris van der Ham, Xander de Buisonjé, Brigitte Heitzer, Michelle Splietelhof, Casey Francisco, Joke de Kruijff, Willeke van Ammelrooy, Roelof Hemmen, Dominique van der Heyde, Monique Collignon, Frank Sanders, Esther Schouten, Bennie Jolink, Fabienne de Vries, Ruud de Wild, Erik de Zwart, Martin Gaus, Vivienne van der Assem en Anniko van Santen staan allemaal op tegen kanker tijdens de live uitzending. Artsen, patiënten en artiesten roepen in Sta op tegen kanker gezamenlijk Nederland massaal op te staan tegen kanker.

Sta op tegen Kanker
Sta Op Tegen Kanker is woensdag 16 november van 20.30 tot 22.00 uur live te zien vanuit het Agora Theater in Lelystad op Nederland 1. Het televisieprogramma Sta op tegen kanker is gebaseerd op het Amerikaanse Stand up to Cancer dat sinds 2008 jaarlijks wordt uitgezonden door ABC, CBS en NBC. [RadioWereld.NL]