Results 1 to 6 of 6

Thread: Simoh Auto-Update TPS AES Plugin For DVB-S

  1. #1

    Simoh Auto-Update TPS AES Plugin For DVB-S

    Oh guys, bear with me here..I'm not a european sat guru :)


    This is a minutes old plugin that will auto update your TPS AES keys.

    emulators supported: S2emu-yes vPlug-maybe (you could try)

    viewers supported: DVBDream-yes ProgDVB-yes ALTDVB-yes MyTheatre-maybe (you could try)

    I am also including an older exe version for the sake of files ( You may need to use this softcam and/or some files) Do not use this version-use only for files sakes. Read the english translation provided with this.

    Installation: Extract the .dll into your plugins folder.


    Older versions worked but had a few bugs such as duplicate keys thus bloating the softcam key. Supposed to be fixed now.......


    This is untested by me! I can't receive these signals..only trying to help out our european friends.


    File for files is called "softcamupdater12 20-06"
    Actual new .dll is called "SimoPlug"

    Enjoy!

  2. #2

    Re: Simoh Auto-Update TPS AES Plugin For DVB-S

    Update:


    If you're having problems loading this into AltDVB simply delete your altdvb.ini and it will work perfectly.


    Regards
    Your Funfiles Team

  3. #3
    VIP Member
    Join Date
    25-06-2005
    Posts
    341
    Uploads
    77

    Re: Simoh Auto-Update TPS AES Plugin For DVB-S

    hello, simoh plug don't open A*S. He take one key that is always and don't open. There is problem of servers ???

    Bonjour , simoh plug n'ouvre plus les A*S. Il donne toujours la meme clef depuis hier apres midi. Y a t'il un probléme de serveurs ???

    Thank

    Merci

  4. #4

    Re: Simoh Auto-Update TPS AES Plugin For DVB-S

    With dvbdream + s2emu work very fine.

  5. #5

    Re: Simoh Auto-Update TPS AES Plugin For DVB-S

    Quote Originally Posted by youri89 View Post
    hello, simoh plug don't open A*S. He take one key that is always and don't open. There is problem of servers ???

    Bonjour , simoh plug n'ouvre plus les A*S. Il donne toujours la meme clef depuis hier apres midi. Y a t'il un probléme de serveurs ???

    Thank

    Merci

    Servers are just fine...has to be a setting on your end.


    Regards
    Your FunFiles Team

  6. #6

    Re: Simoh Auto-Update TPS AES Plugin For DVB-S

    Here's another AES updated that's supposed to work well...as I said before I can't receive these signals so test away!




    Regards
    Your Funfiles Team

Similar Threads

  1. gboxsuite plugin enigma2 Update
    By sami.sami in forum Dreambox Plugins
    Replies: 1
    Last Post: 01-12-2009, 22:05:27
  2. New What is 'TPS Auto Update' ?
    By Motionof35 in forum Satellite Equipment
    Replies: 0
    Last Post: 16-03-2008, 02:46:55
  3. Auto Update D+ possible??
    By digibeet66 in forum Nagravision
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2007, 08:05:24
  4. Auto update
    By amj25 in forum French / Français
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2007, 03:56:33
  5. t*p*s.bin auto update possible ?
    By loloxx in forum French / Français
    Replies: 33
    Last Post: 02-01-2007, 11:06:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •