Het Spijt Me winnaar op primetimeDe kijkcijfers van donderdag 3 november 2011 (SKO)

Het Spijt Me (RTL4, 20:31) – Het reality- programma Het Spijt Me van presentator John Williams was donderdagavond het populairste programma op primetime. De tweede aflevering versloeg met 1.183.000 kijkers (madl: 16.9%) alle concurrentie. Een week geleden trok Het Spijt Me een fractie meer kijkers, maar moest toen Expeditie Robinson voor zich dulden. Deze week is Expeditie Robinson de nummer drie op primetime, na Het Spijt Me en de wedstrijd Austria Wien- AZ op RTL 7.

De nieuwe RTL 4-show Kinderfluisteraar van Derek Ogilvie heeft wat meer kijkers verloren. Direct na Het Spijt Me noteerde de tweede aflevering 970.000 kijkers, terwijl er een week geleden nog ruim 1,1 miljoen kijkers inschakelden.

Topmanager Gezocht (BNN, Ned1, 22:07) – Na weken van magere kijkcijfers is het programma Topmanager Gezocht van BNN ten einde gekomen. Ondernemer Aad Ouborg zag in Rogier zijn nieuwe zakelijke compagnon. Rogier won van Gideon, die als runner-up de geschiedenisboeken ingaat. Het slot van Topmanager Gezocht werd door 421.000 kijkers (madl: 7.0%) en was daarmee veruit het minst bekeken Nederland 1-programma van de avond.

Jonge Dokters (RTL5, 21:45) – Het programma Jonge Dokters – van het OLVG is momenteel een van de best bekeken programma’s op RTL 5. Na Expeditie Robinson, weet de realitysoap over jonge artsen in het Amsterdamse ziekenhuis Onze Lieve Vrouwen Gasthuis cijfers te behalen, die boven het zendergemiddelde van RTL 5 liggen. De aflevering van donderdag was goed voor 560.000 kijkers (madl: 8.8%). De mooie score is mede te danken aan de goede lead-in van Expeditie Robinson, dat 1,1 miljoen kijkers noteerde.