Oh Oh Roos wil programma over lifestyle

Roos van Gelder, bekend van Oh Oh Cherso, zou graag een tv-show over lifestyle maken. Dat vertelt de realityster en barvrouw in VARAgids. Het lijkt Roos heerlijk om tv te maken. “Het lijkt mij zelf leuk om iets voor een lifestyle-achtig programma te doen. Dat lijkt mij leuker dan om mee te werken aan Holland’s Next Top Model. Dat is een belachelijk programma. Die wijven maken alleen maar ruzie, schelden elkaar uit en lullen achter iemands rug om. Puur leedvermaak“, zegt ze.

Ze heeft al een aantal voorbeelden op tv-gebied. “Mijn favoriete presentatrice is Lieke van Lexmond. Bijna alles wat Lieke doet is goed. En het is ook nog eens een mooie vrouw. Net als Nicolette van Dam.”

Wat betreft tv-programma’s heeft Roos een kieskeurige smaak. “Ik vind het helemaal niet leuk om te janken bij tv. Hello Goodbye kan ik daarom bijna niet aanzien. Ik kijk wel iedere avond Goede Tijden Slechte Tijden. En ik zit ook wel eens te huilen voor de tv. Laatst nog met Obese.”

Roos hoopt dat haar imago een carričre niet in de weg zit. “De kijkers hebben me in het hokje geplaatst van het verwende meisje dat niets in het huishouden doet. De werkelijkheid is dat ik heel zorgzaam ben en niet verwend.“