Isa Hoes wil jureren in So You Think You Can Dance


Isa Hoes heeft de smaak van het jureren te pakken. Na haar werk voor Het Beste Idee van Nederland, zou ze graag achter de desk van So You Think You Can Dance plaatsnemen. Dat zegt de actrice in Televizier. Hoes is fan van de tv-show. “Mijn zoon Merlijn en ik zijn allebei gek op So You Think. Al die fantastische dansers die je ziet. Daar zou ik wel jurylid willen zijn. Ik ben alleen bang dat de tien jaar klassiek ballet die ik heb gedaan, me daar net niet gekwalificeerd genoeg voor maakt.“

In Het Beste Idee presenteert Hoes zich momenteel als positief jurylid. “Ik ben mevrouw positivo, ook al omdat ik zulke leuke uitvindingen zien. Maar buiten dat heb ik geen zin om mensen af te zeiken. Ik hou niet van programma’s waarin dat wel gebeurt. Maar ook ik moet onvermijdelijk mensen wegsturen en dat blijft zielig.”

Het is een tijd geleden dat Hoes voor het laatst op televisie was. “Ik denk dat de laatste keer de serie Rozengeur & Wodka Lime is geweest, inderdaad heel lang geleden. Ik heb de laatste jaren vooral veel theater gedaan, maar ik vind televisie ook heel leuk. Ik zou dolgraag weer acteren in een dramaserie.”

“Als je alleen bent met kinderen is het prettig om overdag te werken in plaats van ‘s avonds in het theater te staan.“