Hanny Veerkamp voelt zich vergeten


Hanny Veerkamp voelt zich vergeten. De voormalig realityster stelt dat ze steeds minder aanbiedingen krijgt. “Geen! Maar ik ga niet om een programmaatje zeuren, hoor. We hebben het altijd leuk gevonden om Nederland een kijkje in onze keuken te geven, maar het is niet zo dat wij die aandacht nodig hebben. Je merkt alleen wel dat als je niet meer op tv verschijnt, je ook minder wordt uitgenodigd voor feestjes en partijen. Dat begrijp ik niet helemaal. Het lijkt soms wel of ze je vergeten zijn.“

Veerkamp en haar familie werden bekend door een realitysoap in Man Bijt Hond. Dat programma won recentelijk de TV Canon. “Ton en ik vinden het een ongelooflijke eer dat Man Bijt Hond de winnaar is geworden van TV Canon en door de kijkers is verkozen tot het meest bepalende programma uit zestig jaar televisie.”

“Hoewel wij niet in de bloemetjes zijn gezet, hebben wij wel het gevoel dat die overwinning mede door ons is behaald. Man Bijt Hond heeft immers enige tijd veel kijkers getrokken door onze deelname. Het voelt in elk geval een beetje als een overwinning“, besluit ze in weekblad Privé.