Misdaadzender Investigation Discovery scoort

De misdaadzender 'Investigation Discovery' neemt sinds de lancering de 3e positie in de digitale zenderranking van de SKO. "Met drie zenderlanceringen is 2011 een fantastisch jaar voor ons. Met TLC hebben we de meest selectieve vrouwenzender van Nederland neergezet, 'Investigation Discovery' behoort binnen twee maanden al tot de top 3 best bekeken digitale zenders".

Jochem de Jong, Algemeen Directeur Discovery Networks Benelux: "Ook met Animal Planet HD hebben we de eerste echte vol HD zender met natuur en wildlife geļntroduceerd. Hiermee laten we opnieuw zien dat we de meest actieve zendergroep van Nederland zijn."

Waargebeurde zaken
Investigation Discovery - sinds 1 september beschikbaar in de duurdere digitale pluspakketen van de kabelaanbieders - is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de motieven van de daders en wordt gestimuleerd door het oplossen van ‘de case’.

De non-fictie misdaadzender laat zien wat er nodig is om een moordzaak op te lossen. Geen fictionele detectiveverhalen, maar waargebeurde zaken die veelal onschuldige levens verruļneerden en waarbij de dader niet ongestraft weg mag komen. De focus van de zender ligt op volwassenen tussen de 25 en 54 jaar, met een sterke nadruk op vrouwen.

Investigation Discovery is bij alle distributeurs alleen in het extra pakket te zien. [RadioWereld.NL]