'Operatie live' bij Omroep West

De regionale zender Omroep West zendt voor het eerst in haar geschiedenis twee operaties live uit. De ingrepen vinden op vrijdag 25 november plaats in Haaglanden Kliniek en zijn live te volgen op radio en televisie tussen 13.00 en 14.00 uur. 'Operatie live' is het hoogtepunt van de week van de gezondheidszorg van Omroep West.

Vrijdag 25 november is de dag van de plastische chirurgie. Daarom brengt Omroep West juist op deze dag het programma 'Operatie live', waarin twee operaties tussen 13.00 en 14.00 uur live zijn te volgen.

TV West-verslaggever Nawal Bakkali doet vanuit de operatiekamer van Haaglanden Kliniek live verslag en spreekt met de patiënten, die respectievelijk een ooglidcorrectie en de operatie van een zogeheten koetsiershand ondergaan. Een deskundige gast licht de ingrepen toe in gesprek met presentator Herman Nanninga.

Week van de gezondheidszorg
‘Operatie live’ is de afsluiting van de ‘Week van de Gezondheidszorg’ van Omroep West, waarbij op Radio West en TV West veel aandacht zal zijn voor aspecten van en actuele ontwikkelingen in de gezondheidszorg.