Sk*radio steunt goed doel met 35.000 euro


Luisteraars van Sk*radio kunnen zich op op de website van Sk*radio inschrijven voor de 'Christmas Tree for Charity'. Dit is het event waar teams van bekende Nederlanders kerstbomen versieren voor het goede doel. Het team met de mooiste boom wint 35.000 euro voor dat doel.

Sk*radio stelt ook één boom beschikbaar aan een luisteraar, die mag meestrijden voor zijn of haar zelf gekozen goede doel. Luisteraars kunnen persoonlijk niets winnen.

De teams
Dit jaar worden de teams gevormd door ondermeer Lieke en Jetteke van Lexmond, Charly Luske en Tanja Jess, Wilma Nanninga en Evert Santegoeds, Danielle Oerlemans en Christophe Haddad, Jochem Uytdehaage, Dionne de Graaff, Babette van Veen, Nance en Jochem van Gelder. Ze doen er tijdens het event alles aan om de mooiste kerstboom te creëren. Zij vertegenwoordigen doelen als Dream for Kids, SOS Kinderdorpen, Energy4All, De Guusje Nederhorst Foundation en de Feedback Foundation.

De luisteraar kan zich via het landelijke radiostation voor ieder gewenst doel inschrijven: van de plaatselijke voetbalclub tot het dierenasiel en van Doe Een Wens tot een waterputtenproject in Afrika. Per doel zijn meerdere inschrijvingen mogelijk. De computer kiest volgens Sk*radio uiteindelijk de winnaar.Op 6 december wordt bekendgemaakt welke luisteraar meedoet aan Christmas Tree For Charity. [RadioWereld.NL]