Samsung SD geheugenkaarten te koop in NL


Samsung gaat in Nederland SD-geheugenkaarten verkopen. Het bedrijf verwacht eind 2012 in Nederland in de top-3 van aanbieders van SD-geheugenkaarten te staan. Om dat te bereiken brengt Samsung een serie SD-geheugenkaarten uit die, volgens de fabrikant, sneller en betrouwbaarder dan ooit is.In de Samsung SD-geheugenkaarten zijn drie bewezen technologieën geïntegreerd die de kaarten shock, water en magnetic proof maken. Dat betekent dat je zonder problemen met de auto over de geheugenkaart heen kunt rijden, ‘m kunt wassen in de wasmachine of ‘m op je speakers in de huiskamer kunt leggen. De data op je Samsung SD-geheugenkaarten blijft behouden.

Samsung brengt twee lijnen SD- en Micro SD-kaarten uit: de Essential en de Plus lijn. De geheugenkaarten uit de Plus lijn werken nóg sneller dan de geheugenkaarten uit de Essential lijn. De kaarten uit de Plus lijn zijn dan ook ontwikkeld voor toepassingen die hoge doorvoersnelheden vragen, zoals fotograferen in hoge resolutie en het opnemen en afspelen van Full HD video’s.

Sinds 1992 is Samsung, naar eigen zeggen, wereldwijd nummer 1 in geheugencomponenten.

Samsung SD-geheugenkaarten

• Shock proof: de kaart overleeft een voertuig van 1,6 ton dat over de kaart heen rijdt

• Water proof: de kaart kan 24 uur in zeewater liggen

• Magnetic proof: de kaart kan 10.000 gauss aan magnetische kracht aan, vergelijkbaar met de magnetische straling in een MRI-scanner.

Samsung SD- en Micro SD-kaarten prijs en beschikbaarheid

Samsung SD- en Micro SD-kaarten zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 2 GB tot en met 32 GB vanaf € 5,95 incl. BTW.

Bron: Samsung