TV Kantine vrijdag 2 december terug op RTL4


De ‘De TV Kantine’komt terug op RTL4. Vanaf vrijdag 2 december is het tv-programma wekelijks tussen 22.30 uur en 23.05 uur te zien met veel nieuwe opvallende typetjes. Was het eerder een komen en gaan van verschillende sterren, dit seizoen heeft een vaste club de tafels geclaimd in het persiflageprogramma van Carlo Boszhard en Irene Moors.

Vertrouwde gezichten zoals Maik de Boer, René van der Gijp en Kim Holland, die als vanouds achter de kassa zit, maken weer hun opwachting dit seizoen.

Maar na de al ruim tweehonderd gepersifleerde typetjes, zijn er veel nieuwkomers zoals Angela Groothuizen, VanVelzen, Britt & Ymke, Patty Brard en Patricia Paay, Bert van der Veer en Judith Osborn, die als stamgasten van ‘De TV Kantine’ wekelijks hun mening geven over de meest uiteenlopende programma’s.

Naast al deze karakters, komen er ook diverse persiflages op tv-programma’s voorbij zoals ‘Dit Was Het Nieuws’, ‘Opsporing Verzocht’, ‘The voice of Holland’ en ‘Ik Kom Bij Je Eten’.

Thema’s die behandeld worden in dit vierde seizoen zijn onder andere: ‘Ik Haat Mijn Eigen Programma’, waarin te zien is welke presentatoren niet blij zijn met hun eigen programma en waarom. In ‘Net Als In De Film’ spelen de persiflages van Carlo en Irene mee in grote Amerikaanse blockbusters. Maar ook komt er een kerstaflevering, waarin John de Mol drie geesten op bezoek krijgt die hem de tv van vroeger, de tv van het heden en de tv van de toekomst laten zien.

Ook diverse bekende Nederlanders spelen weer een gastrol in het programma, waaronder Eddy Zoey, Rob Geus, Nelleke van der Krogt, Frans Molenaar, Britt Dekker en ‘Oh Oh Cherso’-vakantieganger Sterretje.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen start met een persiflage op het nummer ‘One Thousand Voices’. [RadioWereld.NL]