Ushi krijgt eigen speelfilm/Ushi zoekt man in nieuwe speelfilm

Ushi krijgt eigen speelfilm


Recent scoorde Wendy van Dijk nog ruim over de 2,5 miljoen kijkers met haar typetje Ushi en de opvolger daarvan. Het Japanse typetje krijgt nu ook een speelfilm die als werktitel heeft Ushi Must Marry.

Het scenario van deze film 'Ushi Must Marry' wordt momenteel door regisseur Paul Ruven geschreven. Wendy van Dijk heeft, net als regisseur David Lipschits van de tv-serie, een grote inbreng wat betreft de invulling van de film. Als de planning goed verloopt kan Ushi Must Marry volgend jaar oktober in première gaan.

Wendy van Dijk is bij RTL4 met haar programma al lange tijd succesvol. Ushi en Van Dijk ging in 1999 al voor het eerst op de zender. Ze is echter ook bekend als presentatrice van X-Factor, Idols, Obese en momenteel uiteraard The Voice. Van Dijk won deze week ook nog eens de Beau Monde Cover Girl Award

************************************************** **************************************

Ushi zoekt man in nieuwe speelfilm

De bioscoopfilm over Wendy van Dijks typetje Ushi heeft de werktitel Ushi Must Marry. De première staat gepland voor oktober 2012. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdag. De excentrieke Japanse interviewster gaat in de film de hele wereld af om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Het staat nog niet vast of zij deze zoektocht fictieve personages of bekende personen zal ontmoeten. “De film is ontwikkeling. We zijn er nog niet“, zegt regisseur Paul Ruven.

Zelf krijgt Van Dijk ook een grote inbreng in de invulling van de film, net als regisseur David Lipschits, die verantwoordelijk is voor de televisieversie. Of zij ook de andere televisie-typetjes van Van Dijk laten opduiken in de film, is nog onduidelijk.