Ruud Hendriks nieuwe presentator Mediazaken


Ruud Hendriks wordt de presentator van het vernieuwde radioprogramma Mediazaken op de landelijke zender BNR Nieuwsradio. Mediaondernemer Hendriks maakte het afgelopen jaar al zijn debuut op BNR Nieuwsradio als presentator van het dagelijkse middagprogramma “Zakendoen met…" Mediazaken is elke maandag live op BNR Nieuwsradio te beluisteren.

Ruud Hendriks: "Ik draai nu een paar maanden mee bij BNR en het voelt in alle opzichten erg goed. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik ook werd benaderd voor BNR Mediazaken”.

BNR hoofdredacteur Paul van Gessel: "Ruud is naast presentator ook media-expert met een zeer breed netwerk in de mediawereld, dus los van zijn presentatiekwaliteiten kunnen we daarvan ook redactioneel profiteren."

De formule van het programma wordt met de komst van Hendriks ook verbeterd. De focus komt meer te liggen op de zakelijke kant van de communicatie door ondernemingen en mediaprofessionals. “BNR Mediazaken heeft een lange traditie en een mooie reputatie. Het is prettig dat ik mag bijdragen aan de nieuwe koers”, aldus Hendriks. [RadioWereld.NL]