Slam FM voert actie voor Gouden RadioRing


De stembussen voor de Gouden RadioRing gaan vanaf woensdag 16.00 uur open voor de prestigieuze radioprijs: de Gouden RadioRing. Ook het programma 'De Avondploeg' van Slam FM is genomineerd. Ivo van Breukelen en DaniŽl Lippens gaan er alles aan doen om deze Radioring te bemachtigen.

Slam FM on tour
Donderdagochtend om 06.00 uur stappen Ivo van Breukelen en DaniŽl Lippens van het landelijke radiostation in een limo en touren daarmee door Nederland. Overal pikken zij diverse bekende DJís op, die meeliften en een half uurtje in de limo komen draaien om stemmen te verzamelen.

Route
Zo komen ze om 08.00 uur aan bij Vato Gonzales in Spijkenisse, om 11.15 uur bij Kempi in Rotterdam, om 13.00 uur bij Billy de Klit in Den Haag, om 16.30 uur bij Quintino, om 18.00 uur bij de Partysquad, allen in Amsterdam en eindigen ze uiteindelijk bij het Raadhuis in Hilversum waar het RadioRing Gala plaatsvindt. De hele actie is live op Slam FM te horen.

Ring
De Gouden RadioRing is een publieksprijs, voor Beste Radioprogramma. Het RadioGala 2011 vindt plaats op 1 december, tegelijk met de Marconi Awards. Op de finalisten van de Avro Gouden RadioRing kan 28 uur voor de uitreiking worden gestemd via een telefoonnummer of sms-nummer. [RadioWereld.NL]