Results 1 to 5 of 5

Thread: MyTheatre and DiseqC Setup

  1. #1
    New Member
    Join Date
    01-06-2005
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Unhappy MyTheatre and DiseqC Setup

    I cannot get it to scan my second LNB wich should be Sirius 2,3 as LNB1 is Thor 2,3 and that works with no problems.

    Ive tried a sat decoder and it works fine with the switch and Sirius 2,3, but not Mytheatre ;(

    Anyone has any suggestion of settings for DiseqC , as for now i have set
    the following in the setup:

    Thor 2,3 = CSW-LNB1
    Sirius 2,3 = CSW-LNB2

    Sirus 2,3:
    LOF1: 9750000 SW: 11700000 LOF2: 10600000

    ??? please help me !!! [IMG]http://www.*********/images/smilies/default/give_rose.gif[/IMG]

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    27-02-2005
    Posts
    12
    Uploads
    0

    Re: MyTheatre and DiseqC Setup

    I've been trying on and off for ages to get Theatre's Diseq setup to work properly. It dos'nt. Its far to "picky" about which switches it will and wont work with I found it's not worth the trouble. Use ProDVB- no problems at all.
    I've used it with all kinds of setups over the years and it always works. Which is what you want from a program.
    If you want to find out more of Theatre's problems do a search on M*ltidec site.

    cms

  3. #3
    New Member
    Join Date
    01-06-2005
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: MyTheatre and DiseqC Setup

    Thank you for your response, ive also tried ProgDVB and it doesnt search Sirius 2,3 for me ! ;(

  4. #4
    New Member
    Join Date
    13-07-2006
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: MyTheatre and DiseqC Setup

    same error
    with my
    with Nilesat no problelm
    and hotbird problem with scan the all channel can not add
    not detection the channel and freqency is correct
    ex..
    hotbird channel 1765 find by mytheatre 950 with all
    Transponders is add

    used progdvb the best program
    and select DiseqC 1.2 or 1.0

  5. #5

    Re: MyTheatre and DiseqC Setup

    hi

    thor 2°W lnb1
    sirius 5°E lnb2

    what card pci you use ; drivers ; o.s ; ect

    are you try alternative BDa device for problem disceq

    look in home of my theatre to


    @ +

Similar Threads

  1. quale diseqc
    By stargatesg1 in forum Italian / Italiano
    Replies: 2
    Last Post: 14-10-2009, 11:15:32
  2. Diseqc 4.1 clark
    By thunderroad in forum Italian / Italiano
    Replies: 1
    Last Post: 18-03-2009, 19:26:34
  3. New Switch diseqc
    By misterium06 in forum Italian / Italiano
    Replies: 4
    Last Post: 13-02-2009, 16:18:26
  4. rreth diseqc
    By SkinArt in forum Albanian / Shqip
    Replies: 11
    Last Post: 29-04-2008, 12:31:01
  5. Progdvb et diseqc
    By latour21 in forum French / Français
    Replies: 10
    Last Post: 17-10-2006, 04:16:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •