Benefietavond 3FM Serious Talent 22 december

3FM Serious Talent organiseert in samenwerking met Muziekpodium LVC een benefietavond in Leiden. Luisteraars van de publieke popzender kunnen vier 3FM Serious Talent bands zien optreden. De bands beklimmen donderdag in de actieweek van 3FM Serious Request het podium.

3FM Serious Request vraagt aandacht en zamelt geld in voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflict.

Donderdag 22 december treden 3FM Serious Talent bands Chagall, ED, Kensington en Gers in het LVC in Leiden op. De benefietavond duurt van 18:00 uur tot 22:00 uur. Alle opbrengsten gaan naar 3FM Serious Request. Kaarten zijn voor € 10,- te bestellen via de site van het Muziekpodium.

3FM Serious Request
De opbrengst van de avond is voor 3FM Serious Request. Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp.

Vanaf 18 december vragen 3FM deejays Gerard, Coen en Timur vanuit het Glazen Huis in Leiden zes dagen lang aandacht voor een stille ramp die wereldwijd ruim 10 miljoen moeders treft. De nood van deze moeders is onzichtbaar te midden van geweld en conflicten. De dj’s eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geďnformeerd over de actie. [RadioWereld.NL]