Caroline Tensen in tranen op televisie


Caroline Tensen is in tranen uitgebars- ten tijdens opnames van het programma Sterren op het Doek. Presentatrice Hanneke Groenteman vroeg naar haar dementerende moeder en dat werd haar te veel. Dat blijkt uit een voorvertoning van de MAX-show. Tensen schaamt zich niet voor haar tranen. “Hanneke begon erover en het is gewoon heel heftig. Het is een klein hoopje wat in een rolstoel zit, terwijl ze twee jaar geleden nog bij mij stond te swingen in de keuken“, vertelt ze aan RTL Boulevard.

Het was een moeilijk jaar voor Tensen. Het bedrijf Global Star Media van haar man ging failliet en dat kostte haar ook geld. “Het was gewoon een rukjaar. Peter is heel erg verdrietig geweest, ook omdat hij het niet in de hand had. Ik heb hem geld geleend zodat hij aandelen kon kopen. Dat is ook weg. We kunnen er niks aan doen.”

De andere gasten in het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek, dat in het voorjaar op tv komt, zijn Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge, Freek de Jonge, Hans van Breukelen, Bart Chabot, Anne-Wil Blankers en Jenny Arean.