Family7 vraagt kijkers geld om kosten te dekken

De tv-zender Family7 vraagt kijkers deze maand veel geld tijdens een grote inzamelingsactie om de kosten van de zender te kunnen financieren. Afgelopen jaar heeft Family7 al 75.000 euro binnengehaald, en nu gaat de tv-zender dit nogmaals proberen om het jaar financieel goed af te sluiten.

Het komend seizoen wil Family7 verder gaan bouwen aan meer Nederlandstalige producties. In oktober van dit jaar is Family7 al begonnen met het dagelijkse live ochtend magazine 'Café Tinto', gepresenteerd door Evert ten Ham. Dit tv-programma is volgens Family7 een grote toevoeging.

'Café Tinto' is elke werkdag tussen 09.30 en 11.00 te zien. Vrijdag was de 50e aflevering te zien. 'Café Tinto' wordt iedere middag ook herhaald. Evert ontvangt gasten aan tafel, met wie hij het nieuws bespreekt maar ook praat over onderwerpen als huwelijk en relaties, opvoeding, gezondheid, lifestyle en geld.

Investering
Inmiddels heeft Family7 ook geďnvesteerd om de sterk verouderde apparatuur te vernieuwen. Family7: "Hierdoor is de technische kwaliteit van de zender verbeterd. De zender groeit in kwaliteit, maar ook in uitzendgebied. Een prachtig gegeven, want ons motto is 'Nederland terug naar God.' Daar willen wij ons steentje aan bijdragen." [RadioWereld.NL]