Paul en Winston strijden verder om zaterdagavond

Het wordt een spannend weekend voor Paul de Leeuw en Winston Gerschtano- witz. Met hun programmaís Pau!l op Nederland 1 en Letís Get Married op RTL 4 staan de presentatoren zaterdag voor de derde keer recht tegenover elkaar. Waar Winston de eerste slag glansrijk won, gaf hij het stokje vorige week over aan Paul. Letís Get Married zakte van 1,6 naar 1,1 miljoen kijkers, terwijl Pau!l steeg van 1,0 naar 1,5 miljoen kijkers. Deze week moet Paul het zonder bezoek van Sinterklaas doen.

De overwinning van Paul op Winston was een bijzondere. Voor het eerst in anderhalf jaar wist de VARA-presentator met een programma alle concurrentie te verslaan.

Tot 2009 was Paul heer en meester op de zaterdagavond. Een jaar na de start van haar show nam Linda de Mol die nummer 1-positie over met Ik Hou Van Holland. Paul gaf de hoop op en ging vorig jaar late night met De Madiwodovrijdagshow. Het werd nooit het succes waar hij op hoopte.

Of de magie van Paul weer terug is, al is het maar voor even, wordt zondagochtend duidelijk. Dan is bekend welke show er de avond ervoor vandoor ging met de gunst van de kijker: Pau!l of Letís Get Married.