Results 1 to 8 of 8

Thread: New TPS Keys Anyone & What is AES??

  1. #1
    New Member
    Join Date
    11-07-2006
    Posts
    3
    Uploads
    0

    New TPS Keys Anyone & What is AES??

    Hi all,

    Just wondering if anyone has managed to get hold of the new keys for TPS yet. While stuck in Q8, there's very little else except the TV, so pls pls pls, post the key(s) that are active right now. All the keys out there appear to be old or not working.

    Also, I've seen a lot of AES keys around. These are 32 didgit codes, without a provider key. My receiver only has viaccess 1 & 2, seca, nagra, etc. but nothing saying AES. Does this mean AES keys are useless to me or can I do something in my existing menu system?

    Thanks in advance for the help, sometimes we can be a lost sheep desperately in need of a Bo Peep!!

  2. #2
    New Member
    Join Date
    07-07-2006
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: New TPS Keys Anyone & What is AES??

    Hi,
    I think the TPS keys change random and i have program named: "TPS Aes AUTO key v1.0.1" that can take the new key by connection with internet .. this the number right now I hobe it not change :

    00 4538491F27C2842C
    10 01DD5F4529029141


    you can find the program in the attache

    Best Regards,

  3. #3
    New Member
    Join Date
    11-07-2006
    Posts
    3
    Uploads
    0

    Re: New TPS Keys Anyone & What is AES??

    Quote Originally Posted by al3loo View Post
    Hi,
    I think the TPS keys change random and i have program named: "TPS Aes AUTO key v1.0.1" that can take the new key by connection with internet .. this the number right now I hobe it not change :

    00 4538491F27C2842C
    10 01DD5F4529029141


    you can find the program in the attache

    Best Regards,
    Thank you very much for that al3loo.

    However, since i am a newbee to the world of sat tv & keys etc, please tell me where to enter these numbers. For example, if I go to the viaccess menu (on my technosat receiver), I do not get 00 or 10 as the provider key. I only have 08, 09, & 0A thru 0F. I have checked all the other options such as nagra, seca, viaccess2, etc and none have the 00 or 10 option.

    Please help, things are getting a bit desperate!

  4. #4
    Junior Member Coral1's Avatar
    Join Date
    19-02-2006
    Posts
    22
    Uploads
    1

    Re: New TPS Keys Anyone & What is AES??

    On my Arion receiver I also have a key section for TPS.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    08-07-2006
    Posts
    1
    Uploads
    0

    Re: New TPS Keys Anyone & What is AES??

    I have in my sat receiver Viaccess, Nagra etc.. and also TPS section. In that section its written 00 and 01 not 10, and for the identity its 000000 which I can not change to 0007C00.

    Could some explain to me please

  6. #6
    New Member
    Join Date
    19-06-2006
    Posts
    7
    Uploads
    0

    Re: New TPS Keys Anyone & What is AES??

    hello
    am facing a problem with my technosat 6000plus and i need help.
    i have updates it to da latest version (v7.88)and i activated it by going to parental control and pressing 9911.
    the red dot appears but when i go to scramble channels such as (multivision and TPS) it still stay scrambled or its say's AUTO UPDATE
    what am i missing
    i am deperate and i need help plz
    thnkx

  7. #7
    New Member
    Join Date
    07-07-2006
    Posts
    2
    Uploads
    0

    Re: New TPS Keys Anyone & What is AES??

    Actually I'm not very experience in this world, but I can help you a little.

    You can chose viaccess 1 in part 007c00 and make a new provider "01" ( I don't know how .. but I think you must update it by connection with computer) and then put the 16 number in "01" then continue with other 16 number in "11".
    note: you can write 01 before the 16 number to change the provider.

    you can have some supports for update in these sites:
    http://www.key-sat.com/upload/
    http://www.satkey.ch/
    http://www.new-key.org/

    for technosat receiver :
    http://www.technosat-uae.com/downloads.html
    for arion receiver :
    http://arion.co.kr/global/


    I wait for experts to reply in this subject ..

    Best regards,

  8. #8

    Re: New TPS Keys Anyone & What is AES??

    how do you input the keys with your remote control?

    Regards

    MM

Similar Threads

  1. SoftCam Mr.Keys For All Receiver DVB & ProgDVB - Add All News Keys 05.12.08 (All OK)
    By kingo512 in forum General Discussions: Conditional Access Systems, Encryption and Keys
    Replies: 2
    Last Post: 12-08-2011, 23:35:58
  2. Replies: 1
    Last Post: 05-12-2008, 23:52:54
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-06-2006, 23:07:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •