Catherine Keyl blij met vervolg op talkshow

Catherine Keyl is blij dat haar matig bekeken talkshow 5op2 terugkeert in het nieuwe jaar. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Toen de talkshow in oktober van start ging, was Keyl nog onthutst over de lage kijkcijfers. “We hebben onlangs gehoord dat we mogen doorgaan van februari tot april. En wellicht gaan we na de zomer ook weer verder. Het was voor mij een riskante stap, maar ik heb er absoluut geen spijt van, want ik heb in mijn hele carrière nog nooit zo fijn gewerkt.“

Keyl vindt haar collega’s professionals. “Ik heb nu eindelijk een topredactie met een topeindredacteur achter me. Mensen als deze heb ik bij nog geen enkel programma meegemaakt. Hoe vaak heb ik niet met redacteuren moeten werken die niet wisten waar het over ging? Heel bijzonder dat ik dit op mijn 65ste nog mag meemaken.”

Het dagelijkse 5op2, dat alleen op maandag door Keyl werd gehost, trok ongeveer 100.000 kijkers. “De kijkers weten ons steeds beter te vinden. Zeker op de maandagen! Ik ga er dus graag mee door. Het is een heerlijk programma om te maken.”