Angela bijna niet in liveshow door corrigerend ondergoed


Angela Groothuizen miste in november bijna de opening van de liveshow Sta Op Tegen Kanker. Op het laatste moment werd ze het podium opgeduwd, naast co-host Art Rooijakkers. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Groothuizen werd gehinderd door corrigerend ondergoed. “De prachtjurk die Patty Zomer heeft geregeld kan niet zonder corrigerend pak. Dat is lastig bij het plassen, want alles moet dan uit. En vijf minuten voor uitzending is het zover: ik moet plassen.“

Het werd een drama. “Leco van Zadelhoff rende mee. Maar we weten dan nog niet dat Patty de bh aan de jurk heeft genaaid. Ik kom klem te zitten tussen bandjes en het slankmaakpak. We rukken alles los en ik zit net als de intercom kraakt: ‘nog een minuut’. Verwilderd kijkt Leco me aan. Een minuut later rennen we samen het podium op.”

Op het podium werd Groothuizen weer aangekleed. “Leco rommelt nog met stripjes, bandjes en naaldjes. Art Rooijakkers, naast me, lacht me hard uit, ik voel mijn oren meewippen op een hartslag van 220, de camera zwenkt naar ons toe en ik hoor mezelf heel kalm de eerste standup doen.”

Sta op tegen kanker trok medio november 1,1 miljoen kijkers.