Jos Eggink terug bij Wild FM Hitradio

Jos Eggink is opnieuw te horen bij Wild FM Hitradio. Na een uitstapje van ongeveer een jaar naar Radio 538 keert de radiodeejay terug op het oude nest. Voortaan is Eggink elke zaterdagmiddag tussen 16 en 19 uur te horen op de regionale hitzender in Noord-Holland.

Ruim drie jaar lang was Eggink werkzaam als deejay bij Wild FM. Het laatste jaar was hij ook verantwoordelijk voor de evenementen die het radiostation organiseerde.

In september 2010 kreeg Eggink het aanbod om bij Radio 538 te gaan werken. Een langgekoesterde droom, zo bleek al tijdens een eerder interview met Radio.NL. Op Radio 538 was de deejay voornamelijk in de nacht en op invalbasis in het weekend te horen.

Onlangs rondde Eggink zijn studie communicatiewetenschappen af. Daarom besloot hij zijn carrière een iets andere wending te geven en te stoppen bij Radio 538. Sinds oktober is Eggink werkzaam als mediastrateeg bij een groot mediabureau.

Toch kroop het radiobloed waar het niet gaan kan. Enkele weken geleden dook de deejay dan ook weer op achter de microfoon bij Wild FM Hitradio. In eerste instantie als invaller, maar sinds deze maand is Eggink elke zaterdagmiddag tussen 16 en 19 uur te horen op de regionale hitzender.

Door de terugkeer van Eggink op het oude nest, wijzigt de weekendprogrammering van Wild FM. Edwin Noorlander is voortaan op zondagmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen. Anthony Timmers is gestopt met zijn show op zondagmiddag. Hierdoor kan hij zich volledig concentreren op zijn dagelijkse ochtendshow op Wild FM en zijn werk als vormgever. [RS/RadioWereld.NL]