Ochtendman Cubby verlengt contract met KTU


Radiodeejay Paul ‘Cubby’ Bryant heeft een ultiem kerstcadeau gekregen van zijn werkgever Clear Channel. Zij contract is namelijk met nog eens vier jaar verlengd, waardoor Cubby tot 2016 de ochtendshow op 103 5 (W)KTU in New York City blijft presenteren. Hiermee gaat de deejay richting zijn 20-jarig jubileum in de ether van de Big Apple.

Al sinds 1996 is Cubby werkzaam bij de radio in New York City.

Eerst als middagdeejay en muzieksamensteller bij de hitzender Z100 (WHTZ), maar sinds juli 2006 bij zusterstation KTU.

Hier presenteerde hij aanvankelijk de ochtendshow met actrice Whoopi Goldberg. De show flopte en werd in november 2007 van de zender gehaald. In januari 2008 keerde Cubby terug als ochtendman op KTU. Sindsdien wordt hij bij de dancezender bijgestaan door Cindy Vero.

De nieuwe samenstelling van het ochtendteam met Cubby als kopman bleek aan te slaan. Momenteel is de show zelfs de op één na populairste ochtendshow in de doelgroep 25 tot 54 jaar. Reden genoeg voor de zender om het contract met de deejay te verlengen.

Cubby blijft nu tot tenminste 2016 in de ochtend op KTU te horen. Een unieke presentatie van de deejay, want meestal worden contracten in de Amerikaanse radiowereld maar met één of twee jaar verlengd. [RS/RadioWereld.NL]