Serious Request live online te volgen

Serious Request van 3FM is weer van start en de dj's in het Glazen Huis op de Beestenmarkt zijn weer live te volgen via de 3FM website.Gisteren begon de 8e editie van Serious Request waarbij 3FM dj's tot zaterdag 24 december zonder eten zitten opgesloten in het Glazen Huis. Dit jaar zijn dat de dj's Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Timur Perlin. Zij zamelen in deze tijd geld in voor een goed doel, in 2011 is dat moeders in oorlogsgebieden onder de noemer 'This one's for Mama'. Door voor donaties verzoeknummers te draaien, optredens te verzorgen en unieke spullen te veilen, wordt er geld ingezameld. De dj's en het goede doel dat zijn vertegenwoordigen zijn dus aangewezen op de gulheid van de Nederlander.

Op http://seriousrequest.3fm.nl/live kan de live stream worden bekeken. Ook zijn er webcams geplaatst op de Beestenmarkt in Leiden door Wireless Leiden i.s.m. SLS Wonen en Webster University. De beelden van de webcam zijn te zien op Internet op de website van Wireless Leiden: .

Serious Request is eenenorm populair jaarlijks terugkerend evenement en werd dan ook al snel een trending topic op Twitter.