Beter ontvangst Sk*radio in Noord-Nederland

Het landelijke radiostation Sk*radio geeft de luisteraars weinig informatie over het ontvangst van haar radiozenders. Toch is het ontvangst weer een stuk beter te ontvangen in de noordelijke provincies van Nederland. Er zijn afgelopen week tijdelijke steunzenders geplaatst in Zwolle, Smilde, Stadskanaal en Hoogeveen.

De tijdelijke steunzenders van Sk*radio zijn te ontvangen op de volgende frequenties: Stadskanaal 89.2 FM, Zwolle 101.60 FM, Hoogeveen 101.4 FM en Smilde 101.2 FM.

Toch is Sk*radio wel blij met de steunzenders. Directeur Sk*radio Group Ab Trik: “Ik ben reuze blij dat we ons FM-bereik in het gebied rond Zwolle, Stadskanaal en Hoogeveen weer hebben hersteld.”

Op 15 juli 2011 stortte het bovenste gedeelte van het zendstation in Smilde door een brand volledig in. Dit zorgde en zorgt voor veel problemen bij de ontvangst van Sk*radio. Naar verwachting gaat het herstellen van de zendmast nog duren tot het najaar van 2012. Zo lang wilde Sk*radio haar luisteraars niet laten wachten en er wordt daarom hard gewerkt aan de verbetering van de ontvangst. Het in werk stellen van deze nieuwe tijdelijke zenders is een belangrijke stap in de goede richting.

Christmas Top 50
Vrijdag zal Sk*radio tussen 10.00 en 14.00 uur nogmaals de 'Christmas Top 50' uitzenden. Het radiostation zal de lijst herhalen vanwegen "de vele positieve reacties", aldus Sk*radio. En op eerste kerstdag is de 'Christmas Top 50' te horen tussen 14.00 en 17.00 uur. [RadioWereld.NL]