pershendetje te gjitheve

me ka rene ne dore nje platinum card , dhe eshte e programuar ,kur e vendos ne dekoder me del SECA

dua ta programoj (cas interfase 3+) me ndonje program te vetin ose ta kthjej ne titanium2 sepse ka te njejtin cip

ka mundesi ndonjeri te me japi ndonje ide ose drejtim se ku mund te gjej ndonje soft per kete karte

flm te gjithe

platinum-card.jpg