NET 5 volgt startende ondernemers

NET 5 komt weer met een nieuw tv-programma. In 'Ik begin' zetten ondernemers alles op het spel voor één doel: het beginnen van een eigen bedrijf. Wat beweegt deze mensen en welke problemen komen zij tegen? Een voor een vertellen ze hun verhaal en zien we al hun up’s en downs. 'Ik begin' is te zien vanaf 1 januari 2012 om 20.30 uur bij NET5.

In het programma Ik Begin staat elke aflevering één ambitieuze ondernemer centraal, die maanden is gevolgd bij de ‘ontdekkingsreis’ van het starten van een eigen onderneming. Het programma laat ook het verhaal achter de ondernemer zien; welk effect heeft het starten van een bedrijf voor een gezinsleven, wat betekent het als je alle zekerheden los moet laten en hoe kom je aan de financiële middelen?

Wie droomt er niet van? Eigen baas zijn en van je hobby je werk maken. Vele mensen denken erover na, slechts enkelen durven deze stap te nemen.

Zo wil Joost een zuiveldrankje op de markt brengen in Kenia, Anne-Linda probeert een kookwinkel op te zetten en Matty & Carmen werken aan een eigen beach-wear label. Zijn ze zo succesvol als in hun dromen of gaat het moeizamer dan gedacht? Ik Begin is vanaf 1 januari om 20.30 uur te zien bij Net5. [RadioWereld.NL]