Jaaroverzicht over de doden op radio en tv

Donderdagavond van 21.00 tot 23.00 is het weer zover, de Dodenlijst 2011. Radio Lelystad zend dan voor de 7e keer deze lijst uit. Nog een keer kijkt de lokale omroep terug naar bekende wereldburgers die ons zijn ontgaan in 2011, afgewisseld met de muziek van de artiesten. Op deze dag zal de NOS ook aandacht besteden aan de doden in een jaaroverzicht op tv.

De NOS zal op Nederland 1 voor het tweede jaar op rij aan het einde van het jaar een apart ‘jaaroverzicht' maken over een aantal bekende en onbekende mensen die het afgelopen jaar zijn overleden.

Het gaat om persoonlijkheden als Willem Duys, Johnny Kraaijkamp, Rijk de Gooyer, Albert Heijn, Steve Jobs, Amy Winehouse, Harry Muskee, Hella Haasse, Coen Moulijn, Liz Taylor en Johan Heesters. Daarnaast is er ook een eerbetoon aan een aantal onbekende Nederlanders die ons in 2011 zijn ontvallen.

'NOS Over de Doden Jaaroverzicht' is te zien op 29 december op Ned 1 van 20.30 tot 21.30 uur. De herhaling is op 1 januari vanaf 17.00 uur. [RadioWereld.NL]