Paul Jambers weer op televisie terugHet Belgisch tv-icoon Paul Jambers keert weer op televisie terug. Het tv-programma Jambers scoorde zowel in BelgiŽ als in Nederland hoge kijkcijfers. Het nieuwe programma krijgt de naam Paul Jambers: Het Leven Gaat Voort.

In het nieuwe tv-programma blikt Paul Jambers terug naar personen die hij jaren terug in zijn eerdere programmaís interviewde. Aan de hand van deze beelden kijkt Jambers hoe het deze personen nu vergaat. Daarbij heeft Jambers lak aan de huidige manier van televisieprogrammaís maken en neemt hij in zijn nieuwe interviews alle tijd om de meewerkende personen zo goed mogelijk in het programma te belichten.

Jambers begon zijn loopbaan als journalist bij het programma Panorama van de VRT, toen nog BRT geheten. In 1989 maakte Jambers de toen fel bekritiseerde overstap naar de commerciŽle zender VTM. Bij deze omroep maakte hij het spraakmakende programma Jambers dat in Nederland op RTL 4 te zien was. Dat programma maakte hij in eigen beheer via zijn productiehuis De Televisiefabriek. In 2004 verkocht Jambers dit bedrijf aan Eyeworks.

Voor de VTM gaat Jambers in 2012 de 13-delige serie Paul Jambers: Het Leven Gaat Voort maken. De eerste aflevering is op woensdag 18 januari 2012 op de Belgische commerciŽle omroep VTM te zien. Of de nieuwe programmaserie van Jambers ook op het Nederlandse scherm komt is op dit moment nog niet bekend.