Results 1 to 2 of 2

Thread: i want new flash for microbox 3 work in w3

  1. #1

    Question i want new flash for microbox 3 work in w3

    pls answer me for microbox3 in w3

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    20-08-2007
    Posts
    16
    Uploads
    15

    Re: i want new flash for microbox 3 work in w3

    no update for m3 in w3 yet ; there is in thor 1°west

Similar Threads

  1. New MICROBOX 1 + 2 Work ON SAT Eutelsat w3A + THOR
    By sihenm in forum Microbox Firmware
    Replies: 17
    Last Post: 25-02-2012, 15:03:26
  2. Can two recievers work with one microbox?
    By sanisani in forum Microbox Information and Tutorials
    Replies: 7
    Last Post: 20-02-2012, 23:48:09
  3. Update Microbox I & II work on Eutelsat W3 server c1
    By Abu Siradj in forum Microbox Firmware
    Replies: 1
    Last Post: 07-09-2011, 15:17:44
  4. New New MICROBOX.II_V2.28 Work on sat w3a Upt
    By hes@m in forum Microbox Firmware
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2011, 16:47:56
  5. Question IMAX or AMAX receiver dont work with microbox
    By json_21404 in forum IMAX Firmware
    Replies: 0
    Last Post: 21-06-2011, 10:04:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •