Specials Boer zoekt Vrouw op 1 en 8 januari


Ook in 2012 kunnen fans van het tv-programma 'Boer zoekt Vrouw' weer kijken naar het datingprogramma. Op zondag 1 en 8 januari zendt de KRO in twee speciale uitzendingen van Boer zoekt Vrouw een terugblik uit met boeren uit de afgelopen jaren. Hoe gaat het nu met ze, heeft de liefde stand gehouden of hebben ze een nieuwe liefde gevonden?

Ook is er aandacht voor de vele Boer zoekt Vrouw-baby’s die na vijf seizoenen van het boerendatingprogramma zijn geboren. En bezoekt Yvon een aantal boeren uit voorgaande seizoenen, waaronder Jos en Dycke, boerin Agnes en Richard en Annemieke.

Op zondag 13 mei (20.20 uur, Nederland 1) is de kick-off van het nieuwe, zesde seizoen van Boer zoekt Vrouw. Tien vrijgezelle boeren stellen zich dan weer voor aan Nederland, in de hoop zo de liefde van hun leven te vinden. Hoe deze zoektocht verloopt, is te zien vanaf zondag 2 september '12.

In 2012 is er bovendien meer dan ooit te doen voor de Boer zoekt Vrouw-fans. Zo organiseert de KRO voor het eerst een grote Boer zoekt Vrouw-Fair voor de hele familie, op zaterdag 19 mei op Landgoed Vilsteren in het Vechtdal. En in december wordt het seizoen weer feestelijk afgesloten met een afterparty. [RadioWereld.NL]