Samsung Galaxy S3-introductie in februariNaar verluidt wordt de opvolger van de razendpopulaire Samsung Galaxy S2 tijdens de Mobile World-tentoonstelling in februari gepresenteerd. De Galaxy S3 zou beschikken over een quadcore processor en zou in het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar moeten komen zo gaan de geruchten.

Naast een quadcore processor zou de Galaxy S3 een super amoled 720p-scherm (net als de Galaxy Nexus) krijgen en uiteraard op Android 4 (Ice Cream Sandwich) draaien. Het toestel zal over 2GB geheugen bevatten. De verwachtingen zijn hooggespannen omdat zijn voorganger een enorm succes is geworden en er aan heeft bijgedragen dat Samsung marktleider is als fabrikant van Android-smartphones.

3D

Een ander sterk gerucht is dat het toestel voorzien wordt van 3d videoweergave waarbij de kracht van de quadcore processor goed tot z'n recht zal komen. Hoe dat ge´mplementeerd gaat worden, is nog niet bekend. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat de 3d-weergave alleen maar extern op een 3D-tv te zien zal zijn en niet op het scherm zelf.

[Via: The Next Web]